Vacature Meewerkstagiair(e) Digital Team EMEA

Hou jij van koken en mooi kookgerei en wil je van deze hobby je werk maken binnen een smaakmakend internationaal bedrijf? Schuif dan aan tafel bij The Cookware Company.

The Cookware Company heeft meerdere gerenommeerde A-merken kookgerei in haar portefeuille. In Nederland is The Cookware Company marktleider met het al meer dan 165 jaar vertrouwde merk BK. BK staat bekend om haar vernieuwende, internationaal bekroonde kwaliteitsproducten, die echt iets toevoegen aan de keukens van haar klanten, de kokende consument.

Wij zijn bevlogen van koken, vindingrijk, kennen de behoefte van de consument en staan bekend om ons hoge serviceniveau.

Intussen is ons kookgerei in meer dan 100 landen verkrijgbaar en telt The Cookware Company wereldwijd meer dan 1500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Wateringen (Nederland) werken wij nauw samen met vestigingen in Gent, New York, Londen, Hongkong en Tokio. Dankzij die stevige marktpositie en onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

The Cookware Company zoekt een stagiair: Digital Team EMEA

Dit ben jij:

 • Een gedreven student met een passie voor digitale marketing.
 • Kennis van verschillende digitale marketingkanalen (SEO, Social media, SEA, ...) is een grote plus.
 • Leergierig om verder te ontwikkelen op vlak van contentmanagement en hoe dit te vertalen naar meerdere online marketing kanalen.
 • Make it happen - Can do mentaliteit is cruciaal: je bent ondernemend, resultaatgericht en ambitieus. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent proactief en oplossingsgericht.
 • Je bent flexibel ingesteld, kan tegen hoge werkdruk en korte deadlines.
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, bij voorkeur heb je geen schrik om ook andere Europese talen in de mond te nemen.
 • Je ben niet op zoek naar een scriptie-opdracht, afstudeeropdracht kan, maar 4 dagen meewerken is een vereiste.
 • Je hebt grote interesse in online marketing en optimalisatie van online campagnes waarbij innovatie en creativiteit belangrijke vaardigheden zijn.

Dit zoeken wij:

Een gedreven student met een studie in de richting van digitale marketing (bachelor- of masteropeleiding in marketing, economie of aanverwante studies) en die zijn tanden zet in het volgende takenpakket:

 • Verspreiden van content onze websites via online marketing kanalen(SEO, SEA, Social Media,…).
 • Updaten van onze websites met inspirationele content en product informatie.
 • Onderzoeken van kansen (kanalen, trefwoorden, …) tot het ontwikkelen en plaatsen van nieuwe content.
 • Nauwe samenwerking met onze SEO- en contentspecialist om organisch verkeer te genereren op basis van resultaten en trends.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar na een positieve stage bekijken we graag de mogelijkheid om je in dienst te nemen!

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

Klinkt goed? Laat van je horen! [ marie.storms@cookware-co.com ]