Gebruik en onderhoud

Koken op inductie

Bij het koken op inductie is het belangrijk dat je de juiste pannen hebt. Een pan die een bodem heeft die magnetisch is, vlak, en geen braampjes heeft, is geschikt. Zoek je een kookpan, koekenpan, braadpan, of een ander soort pan voor inductie?

Lees meer

Pannen geschikt voor downdraft systeem

BK heeft kookpannen die ervoor zorgen dat de kookdamp sneller in de afzuiger verdwijnt.

Lees meer

Vlekken op de kookplaat

Waardoor krijg ik vlekken op de kookplaat en hoe kan ik deze het beste verwijderen? Lees hier verder hoe je vlekken kan verwijderen en kan voorkomen.

Lees meer

Is jouw pan toe aan vervanging

Zet jij ook dagelijks een gezonde maaltijd op tafel? Dat doe je natuurlijk het liefste in een goede pan, dan smaakt het allemaal net even wat beter!

Lees meer

Zo gaat jouw plaatstaal extra lang mee

Plaatstaal of koolstofstaal is populair bij chef-koks overal ter wereld en zorgt voor een uitzonderlijke bruining en aanbraden. Het materiaal wordt bovendien met elk gebruik beter! Elke keer dat je jouw plaatstalen pan of grillplaat gebruikt, wordt deze donkerder en vormt zich een natuurlijke en oersterke patinalaag. Als je goed voor je plaatstalen pan zorgt, kan-ie dus een heel leven meegaan!

Ontdek meer