Inspiratie

Wij houden van koken. Onze passie delen wij graag zodat iedereen kan genieten van koken! Scroll op deze pagina voor informatie over pannen, BK en de lekkerste recepten.

Informatie

We hebben veel informatie over al onze pannen.

Uitleg kookpannen

Wij weten echt alles over kookpannen. Met deze uitleg kom jij ook alles te weten over kookpannen en kun je er een uitkiezen welke het beste bij jou past.

Ga naar deze pagina

Braadpannen van BK

Een braadpan hoort thuis op elk fornuis in de Hollandse keuken, niet voor niets wordt een braadpan ook wel een Dutch Oven genoemd! In een braadpan kun je sudderen, stoven en smoren. Een braadpan kan veel hitte verdragen, wat ideaal is om vlees goed aan te braden.

Ga naar deze pagina

Passie van toen en nu

We nemen je mee terug in de tijd naar de werkplaats van koperslager Hendrik Berk uit Kampen.

Ga naar deze pagina

BK on tour dit jaar!

De demonstratrice van BK gaat ook dit jaar op pad en laat je graag kennismaken met de pannen van BK. Zij geeft uitleg over het gebruik van o.a. de verschillende pannen en heeft tal van slimme keukentips!

Bekijk data en plaatsen

Productseries van BK

Pannen in verschillende soorten en maten. Bekijk welke pan het beste past bij jouw kookwensen.

BK Infinity

BK Infinity, de klassieke Franse kookschool met een nieuw elan. Alles wat jij nodig hebt voor jouw culinaire creativiteit.

Ga naar deze pagina

BK Royal Dutch Collection

De BK Royal Dutch Collection is een speciale serie, het vertelt iets over trots, ambacht en traditie. Verhalen komen opnieuw tot leven wanneer je deze pannen op tafel zet.

Ga naar deze pagina

BK Bourgogne

De pan voor de Bourgondiër! De prachtige BK Bourgogne gietijzeren braadserie is een echte krachtpatser in de keuken en verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren.

Ga naar deze pagina

BK Solutions

Ken je dat? Je staat in de keuken en bent bezig met het koken van een culinair hoogstandje. Toch kan jij je niet helemaal concentreren op het koken, omdat er in je keuken dat ene keukengerei ontbreekt dat het allemaal net wat makkelijker maakt.

Ga naar deze pagina

BK Conical

De populaire BK Conical series combineren trendy design met gebruiksgemak. De geborstelde roestvrij edelstalen panbody loopt conisch uit naar boven toe en wordt bekroond door een paar stevige grepen.

Ga naar deze pagina

BK Blue Label

Met de collectie BK Blue Label heb je een goede basis kookgerei in de keuken. De uitgebreide collectie bestaat uit kookpannen, koekenpannen en keukenhulpen.

Ga naar deze pagina

BK Bistro

De BK Bistro is een pannenserie die zeer geschikt is om dagelijks in te koken. De pannen hebben een stijlvol eigentijds design en staan prachtig op ieder fornuis.

Ga naar deze pagina

BK Pro+ & BK Revolution

Alles is mogelijk met de BK Pro+ en de BK Revolution bak- en braadserie; van de dagelijkse kost tot revolutionaire, culinaire hoogstandjes.

Ga naar de BK Pro+ pagina
Ga naar de BK Revolution pagina

Thema's van BK

De verschillende tijden van het jaar vragen bij ons om verschillende behoeftes.

Voor ieder gerecht de juiste pan

Grote kans dat je dagelijks een koekenpan gebruikt. Maar weet je eigenlijk welke pan de beste is voor welk gerecht? Zo bak je in de keramische pan alles lekker krokant en is de anti-aanbakpan super voor het bereiden van delicate producten zoals vis en ei.

Ga naar deze pagina

Genieten & Dineren

De meest magische maand van het jaar in aangebroken: december. Dit betekent tijd voor elkaar, tijd om samen te koken en tijd om uitgebreid te dineren.

Ga naar deze pagina

Herfst op je bord

Het najaar staat bij BK in het teken van "Samen Koken & Samen Genieten". Samen koken is leuk, je kunt iets van elkaar leren en vooral trots zijn op het eindresultaat.

Ga naar deze pagina

#Woktober

Wok met ons mee tijdens woktober! wij kunnen niet wachten…

Ga naar deze pagina

Heerlijke recepten

Bekijk de favoriete recepten van BK!

Biefstuk met champignons

Perfect gebakken biefstuk met champignons!

Ga naar deze pagina

Hamburger - American style

De lekkerste 'American Style' hamburgers bak je zelf het allerlekkerst in de Silverline koekenpan van BK!

Ga naar deze pagina

Sperziebonen met sesam

Lekker knapperige sperziebonen met zelfgemaakte sesamdressing. Heerlijk bijgerecht!

Ga naar deze pagina

Tiroler Gröstl

Waan je in de Oostenrijkse Alpen met een echte zelfgemaakte Tiroler Gröstl.

Ga naar deze pagina