Skip to main content

Nu gratis bestekset bij Bourgogne!

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

De pan voor de echte Bourgondiër!

Bourgogne

Sinds 1851 maakt BK pannen met een slim design en is BK voorloper op het gebied van onder andere geëmailleerde pannen. In de Bourgogne collectie zie je de ervaring, traditie en vakmanschap terug. Deze pannen staan prachtig op het fornuis maar ook op een chique gedekte tafel. De karakteristieke braadpannen zijn gemaakt van ambachtelijk gietijzer en doen verleden en heden samensmelten. De prachtige BK Bourgogne gietijzeren braadserie is een echte krachtpatser in de keuken en verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren.
Sites-BK-NL-Site
Het product

Wat maakt Bourgogne bijzonder?

Sites-BK-NL-Site
De braadpan is ambachtelijk vervaardigd uit gietijzer. Dit gietijzer van topkwaliteit neemt de warmte goed op en verdeelt dit over de gehele pan.
Sites-BK-NL-Site
De roomwit geëmailleerde binnenkant met haar gladde oppervlak voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen.
Sites-BK-NL-Site
De druipringen aan de binnenzijde maken de deksel functioneel; het opkomend kookvocht wordt gelijkmatig verdeeld over je gerecht.

Waarom BK

Al 170 jaar een begrip in de Nederlandse keuken

BK is Oer-Hollands. Grote kans dat jouw oma vroeger al de heerlijkste gehaktballen bereidde in een van onze braadpannen, je bij de buurvrouw kon aanschuiven voor een romige tomatensoep die ze creëerde met een BK soep- of kookpan, of jouw vader een smaakvol kerstgerecht op tafel toverde met een van onze sterke braadsledes.  

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

In ons ruime assortiment staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Dit zie je niet alleen terug in de materialen - van RVS, gietijzer tot emaille - maar ook in onze stijlvolle en award winnende designs. Kortom voor iedere keuken zijn er BK pannen die bij jouw kookstijl passen.

Duurzaamheid staat centraal

Of het nu gaat om onze pannen die een leven lang meegaan of de PFAS-vrije keramische coating waarmee al onze pannen met anti-aanbaklaag zijn uitgevoerd, met BK kun je erop vertrouwen dat je niet alleen geweldig kunt koken, maar eveneens een verantwoorde keuze maakt. 

Sites-BK-NL-Site
global.nocontent