#Woktober

#Woktober

Sinds jaar en dag zijn we geïnspireerd door kunsten uit het oosten. Van porselein tot de kooktechnieken en smaken. Een beroemde kooktechniek is wokken. Wokken is gezond en een authentiek Chinese bereidingswijze, waarbij de eenvoud centraal staat. Een wokgerecht is eenvoudig en snel op tafel te zetten en bovendien gezond. Een stijl die past in ons leven.

Wok zoals een echte aziatische chef!

Wok zoals een echte aziatische chef!

Met één theelepel olie de perfecte roergebakken rijst maken in de wok. Alleen een bekwame Aziatische chef beheerst deze techniek. Maar zonder een perfecte wok met de beste kwaliteit lukt zelfs de meest bekwame Aziatische chef dit niet. BK helpt je graag verder op weg om een Aziatische chef-kok te worden met ons uitgebreide wokassortiment.

Bekijk ons wokassortiment en succes! (祝你成功)

Oosterse kookmethodes!

Oosterse kookmethodes!

炒, 爆, 炸. Oftewel roerbakken, stomen en frituren. Deze drie oosterse kookmethodes kunnen allemaal simpel in één wok gemaakt worden.

Zoals we hier beschrijven

De ingrediënten vallen altijd terug in de wok

BK Wokarang

De BK Wokarang is dé wokinnovatie voor de moderne keuken. De Wokarang heeft een revolutionair design; met één beweging van de spatel vallen de ingrediënten terug in de wok en draai je je hand niet meer om voor een heerlijk en gezond wokgerecht. Ook grote stukken vis en vlees kun je eenvoudig omdraaien dankzij de komvormige rand.

Bekijk onze speciale Wokarang pagina

Heerlijke Oosterse recepten

Heerlijke Oosterse recepten

De meeste oosterse gerechten zijn simpel en snel te maken. Heb je vanavond niet zoveel tijd voor een uitgebreid 5- gangendiner? Gelukkig heeft BK genoeg overheerlijke Oosterse recepten om je een handje te helpen!

Bekijk onze Oosterse recepten, Eet smakelijk! (請慢用)

Oosterse ingrediënten

Oosterse ingrediënten

Gember, bosuien en knoflook zijn onmisbaar in vele Chinese gerechten. Galigaan (Thaise gember), limoengras, peper en vissaus worden dagelijks gebruikt in de Thaise keuken. Sereh, ketjap manis, Petis (garnalen pasta) en Terasi ( gedroogde garnalen) brengen de Indonesische gerechten naar een ander niveau. Zonder al deze essentiële Oosterse ingrediënten smaken de gerechten toch anders!