voor ieder gerecht de juiste pan
Wij hebben voor ieder
gerecht de juiste pan!


Grote kans dat je dagelijks een koekenpan gebruikt. Maar weet je eigenlijk welke pan de beste is voor welk gerecht? Zo bak je in de keramische pan alles lekker krokant en is de anti-aanbakpan super voor het bereiden van delicate producten zoals vis en ei.

DE KEUZE IN BEELD GEBRACHT

In het heldere filmpje hiernaast zie je de verschillende soorten koekenpannen, hoe je ze het best gebruikt en hoe je ze lange tijd in goede conditie houdt.
Hieronder de pannen afzonderlijk uitgelicht.

BK Easy Induction
De klassieke anti-aanbaklaag perfect geschikt voor vis!

  • Superieure anti-aanbak eigenschappen
  • Bakken zonder vetten
  • Vaatwasmachine bestendig
Ga naar productpagina


BK Induction Ceramic
perfect geschikt voor aardappels!

  • Geschikt voor zeer hoge temperaturen
  • Harde coating: zeer krasbestendig
  • Knapperig resultaat
Ga naar productpagina


BK Granite
Eigentijdse anti-aanbaklaag perfect geschikt voor ei!

  • Bakken zonder vetten
  • Eigentijds granieten look
  • Geschikt voor de vaatwasmachine
Ga naar productpagina


BK Conical Deluxe
3-ply, perfect geschikt voor biefstuk!

  • Unieke reliëfbodem voor perfect aanbraden
  • Levenslang bakplezier
  • Perfect voor bakken op hoge temperatuur
Ga naar productpagina

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

Veilig afgieten sinds 1910 | Bekroond afgieten sinds 1999

Lees verder

Hoe wil jij koken Sinds 1851

Lees verder

Duurzaam koken met BK!

Lees verder