Skip to main content

20% korting op braadpannen! Shop nu >>

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Piet Hein collectie

De Piet Hein collectie is een stukje geschiedenis op uw eettafel. Dit bestek bevond zich namelijk in het fraaie interieur van een gloednieuw jacht dat prinses Juliana en de Duitse prins Bernhard in 1937 als huwelijksgeschenk kregen. Deze collectie is dan ook vernoemd naar dit vlaggenschip ‘Piet Hein’. Het is een prachtig voorbeeld van slim topdesign!

Sites-BK-NL-Site

Ontdek de producten

Shop je favoriete producten!

1 6
Het product

Wat maakt Piet Hein bijzonder?

Sites-BK-NL-Site
Door de rijke geschiedenis voegt u met deze collectie iets bijzonders toe aan een gedekte eettafel.
Sites-BK-NL-Site
Het zilverkleurige design is stijlvol en charmant, doch compact en functioneel.
Sites-BK-NL-Site
De Piet Hein collectie is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal.

Waarom Van Kempen & Begeer

Meer dan 200 jaar traditioneel vakmanschap

Koninklijke Van Kempen & Begeer heeft een unieke en rijke historie in de bewerking van prachtige bestekken. Vandaag de dag wordt het bestek veelal gezien als iets ‘functioneels’ op tafel. Het gevoel en de ziel van het ambacht is naar de achtergrond verdwenen. Het design telt, maar het verhaal erachter óók.


Al meer dan 200 jaar lang weet Koninklijke Van Kempen & Begeer fijnproevers en levensgenieters aan zich te binden door originele ontwerpen van zowel klassiek als modern zilver en hoogwaardig edelstaal. Deze sierlijke bestekken gaan van generatie op generatie over. Een investering in iets tastbaars dat zijn kwaliteit niet verliest en in emotionele waarde blijft groeien!

Sites-BK-NL-Site
global.nocontent