Skip to main content

20% korting op braadpannen! Shop nu >>

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Perlé collectie

Perlé is een prachtige collectie met een verfijnde sierlijke rand. Het bestek dankt haar naam aan het Franse woord voor ‘parel’, wat verwijst naar de zilveren bolletjes aan de zijkanten die als glinsterende parels de randen van het bestek versieren. Een nieuw en subtiel stijlelement, wat door de Hollandse zilversmeden in de loop van de 18e eeuw werd toegevoegd aan de eenvoudige hoofdvorm van het befaamde Hollandse gladde bestek.

Sites-BK-NL-Site

Ontdek de producten

Shop je favoriete producten!

1 6
Het product

Wat maakt Perle bijzonder?

Sites-BK-NL-Site
De verfijnde randen van zilverkleurige bolletjes maken deze collectie bijzonder charmant.
Sites-BK-NL-Site
Bij kaarslicht aan tafel kaatsen de parels het licht op een geraffineerde wijze terug. Een romantisch spel van licht en schaduw.
Sites-BK-NL-Site
De Perlé collectie is gemaakt van glanzend hoogwaardig 18/10 edelstaal.

Waarom Van Kempen & Begeer

Meer dan 200 jaar traditioneel vakmanschap

Koninklijke Van Kempen & Begeer heeft een unieke en rijke historie in de bewerking van prachtige bestekken. Vandaag de dag wordt het bestek veelal gezien als iets ‘functioneels’ op tafel. Het gevoel en de ziel van het ambacht is naar de achtergrond verdwenen. Het design telt, maar het verhaal erachter óók.


Al meer dan 200 jaar lang weet Koninklijke Van Kempen & Begeer fijnproevers en levensgenieters aan zich te binden door originele ontwerpen van zowel klassiek als modern zilver en hoogwaardig edelstaal. Deze sierlijke bestekken gaan van generatie op generatie over. Een investering in iets tastbaars dat zijn kwaliteit niet verliest en in emotionele waarde blijft groeien!

Sites-BK-NL-Site
global.nocontent