Skip to main content

20% korting op braadpannen! Shop nu >>

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Haags Lofje collectie

Haags Lofje is een elegante collectie met een kenmerkende middenlijn en een lofje aan de voorzijde van het bestek. Eind 17e eeuw ontwikkelden zilversmeden een eenvoudige basisvorm met een zogenaamd ‘lofje’ om de steel en de bak te verbinden. Later worden deze lofjes op een speelse manier verwerkt in het tafelzilver. Deze stijl wordt zeer geliefd bij de adel en de bourgeoisie van de Hofstad Den haag, vandaar de naam van deze collectie. Vaderlandse historie gevat in een koninklijk couvert!

Sites-BK-NL-Site

Ontdek de producten

Shop je favoriete producten!

1 3
Het product

Wat maakt Haags Lofje bijzonder?

Sites-BK-NL-Site
Deze collectie kenmerkt zich door verfijnde puntige lepelbakken, een elegante ietwat breed uitlopende steel, klassieke rondingen en de middenlijn met lofje aan het uiteinde.
Sites-BK-NL-Site
De koninklijke stijl van deze collectie wordt zeer geliefd bij de adel en bourgeoisie van de Hofstad Den Haag.
Sites-BK-NL-Site
De Haags Lofje collectie is beschikbaar in 3 materialen: zilver, verzilverd en edelstaal (18/10).

Waarom Van Kempen & Begeer

Meer dan 200 jaar traditioneel vakmanschap

Koninklijke Van Kempen & Begeer heeft een unieke en rijke historie in de bewerking van prachtige bestekken. Vandaag de dag wordt het bestek veelal gezien als iets ‘functioneels’ op tafel. Het gevoel en de ziel van het ambacht is naar de achtergrond verdwenen. Het design telt, maar het verhaal erachter óók.


Al meer dan 200 jaar lang weet Koninklijke Van Kempen & Begeer fijnproevers en levensgenieters aan zich te binden door originele ontwerpen van zowel klassiek als modern zilver en hoogwaardig edelstaal. Deze sierlijke bestekken gaan van generatie op generatie over. Een investering in iets tastbaars dat zijn kwaliteit niet verliest en in emotionele waarde blijft groeien!

Sites-BK-NL-Site
global.nocontent