Veilig bestellen

Bij BK kun je zonder Wij behandelen persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk. De website is ondergebracht in een gecertificeerde beveiligde internet-omgeving, herkenbaar aan het 'groene hangslot' in de browser.

iDEAL

Bij een betaling met iDEAL betaal je in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank en met het beveiligingssysteem van jouw eigen bank. Bij iDEAL-betalingen kom je direct op een externe met Secure Socket Layer beveiligde verbinding terecht, waar jouw data beschermd is. Na afronding van de betaling kom je terug bij BK.

Creditcard

Het is mogelijk dat de creditcardmaatschappij een extra veiligheidscontrole uitvoert om zeker te weten dat niemand anders de kaart gebruikt dan de rechtmatige eigenaar. BK kan deze controle niet meelezen omdat dit gebeurt in een beveiligde omgeving van de bank. Bij creditcard betalingen komt je direct op een externe met Secure Socket Layer beveiligde verbinding terecht, waar jouw data beschermd is. Na afronding van de betaling kom je terug bij BK.

PayPal

BK biedt de service om te betalen via PayPal. Je dient wel een PayPal account te hebben.

AfterPay

Bij BK kun je zonder extra kosten producten aanschaffen en deze achteraf betalen. Het zogeheten "Afterpay  (kopen en achteraf betalen)" Kies deze betaaloptie in het bestelproces.

Wat je zelf kunt doen om uw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen:

  • Geef jouw wachtwoord nooit aan iemand anders.
  • Verspreid geen URL's van pagina's die je bekijkt wanneer je jouw profiel hebt geactiveerd.
  • BK-Medewerkers vragen nooit naar pinpasnummers of andere privacy gevoelige informatie.