Skip to main content

Lentevoordeel: tot 30% korting op diverse pannensets!

Gratis verzending vanaf €50 - Gratis retourneren binnen 50 dagen

Gratis kookboek bij besteding vanaf €150

Veilig & gemakkelijk afgieten met BK kookpannen

Sites-BK-NL-Site

Veilig afgieten - sinds 1910 | Bekroond afgieten - sinds 1999

Deze oranje emaille kookpan met afgietdeksel was in 1910 zijn tijd ver vooruit. Door de deksel onder de rand te vergrendelen, werd het mogelijk om overtollig kookvocht eenvoudig en veilig af te gieten. Een slimme gedachte die jaren later bekroond zou worden.


Eind jaren negentig introduceert BK de roestvrij edelstalen pannenserie Q-linair Master met handig afgietsysteem. Het unieke design heeft vele functionaliteiten zoals een maatverdeling, compacte stapelbaarheid en een grote inhoud. Dit Nederlands ontwerp wist daarmee drie internationale design awards in de wacht te slepen en BK wereldwijd op de kaart te zetten.

Afgiethulp gebruiken

Pannen afgieten, verplaatsen en uitschenken is met de Mr. Gripper® een koud kunstje. Leg de afgiethulp over het deksel met de gleuf over de dekselgreep. Bij het afgieten houdt Mr. Gripper® het deksel tegen. Leg de uiteinden aan weerskanten over de grepen, zodat de pan eenvoudig te hanteren is.

Sites-BK-NL-Site


BK Q-linair master series bekroond afgieten

De BK Q-linair Master is uitgerust met een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met een kwartslagdraai in de rand van de pan, onder de greep, vergrendeld kan worden. Hierdoor wordt schenken en afgieten gemakkelijker en veiliger. Deze slimme pan heeft drie internationale design awards en is een Nederlands ontwerp.

Sites-BK-NL-Site

HANDIG

Een BK Kookpan & Mr Gripper®

Sites-BK-NL-Site

SLIM

BK Kookpan met afgiethulp & Mr Gripper©

Sites-BK-NL-Site

PERFECT

Een BK Kookpan met vergrendelbare deksel

Sites-BK-NL-Site
global.nocontent