Skip to main content

Het is SALE bij BK! Nu nóg hogere kortingen. Shop nu >>

Gratis verzending vanaf €50 - Gratis retourneren binnen 50 dagen

Gratis cadeau bij besteding vanaf €100

WIJ WILLEN JOU. In ons team.

Ben jij gebeten door de gezonde keuken? Heb jij zin om je tanden te zetten in een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten? Schuif dan mee aan tafel met The Cookware Company in Wateringen.

The Cookware Company produceert en verdeelt gezonde keramische antiaanbak pannen van GreenPan. Daarnaast hebben we een diversiteit aan Cookware brands in ons bestand, zoals Green+Life, Vita+Verde, Green Chef, Gero, BK Cookware, Van Kempen & Begeer en Keltum.

Sites-BK-NL-Site

Onze waarden

Altijd en overal ‘The Original’

Wij blijven innoveren om een verschil te maken in de keuken, vandaag en morgen.

 

Mensen boven alles

Gedreven, getalenteerd én geapprecieerd: team GreenPan gaat ervoor!

 

Handen uit de mouwen

Wij zetten onze tanden in elke uitdaging tot we méér dan tevreden zijn met het resultaat.

Sites-BK-NL-Site

Onze missie

Gezonde focus

Gezond koken begint ook bij ons in een gezellige, comfortabele keuken.

 

Wereldwijd aanwezig

Samen verleggen we de grenzen van gezond koken, van België en Brooklyn tot Beijing.

 

Peper in de keet

BK staat voor een gezonde dynamiek en doorgroeimogelijkheden op alle vlakken!

Sites-BK-NL-Site

The Cookware Company produceert en verdeelt gezonde keramische antiaanbak pannen van eigen merken als GreenPan en GreenChef. Daarnaast haalden we de afgelopen jaren verschillende andere sterke merken met groeipotentieel in huis: BK Cookware, gekend voor z’n innovatief kookgerei en bestek, Koninklijke Van Kempen & Begeer dat uitblinkt in exclusief zilveren en verzilverd tafelbestek, en Kochstar, gespecialiseerd in email kookgerei met méér dan 100 jaar ervaring op de teller. Tot slot hebben we ook licenties voor andere gerenommeerde merken in ons bestand.

Ons kookgerei is in meer dan 100 landen verkrijgbaar en wereldwijd telt The Cookware Company meer dan 1.500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Wateringen werken wij nauw samen met onze vestigingen in Drongen (België), New York, Londen, Hongkong en Tokio. Dankzij die stevige marktpositie én onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

global.nocontent