The Cookware Company zoekt PRODUCT ADMINISTRATOR

Ben jij gebeten door de betere keuken? Heb jij zin om je tanden te zetten in een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten? Schuif dan mee aan tafel met The Cookware Company.

The Cookware Company produceert en verdeelt gezonde keramische anti-aanbak pannen van eigen merken als GreenPan en GreenChef. Daarnaast hebben we ook licenties voor andere gerenommeerde merken in ons bestand. Onlangs haalden we nog twee sterke merken met groeipotentieel in huis: BK Cookware, gespecialiseerd in kookgerei en bestek, en Koninklijke Van Kempen & Begeer, dat uitblinkt in exclusief zilveren en verzilverd tafelbestek.

Intussen is ons kookgerei in meer dan 100 landen verkrijgbaar en telt The Cookware Company wereldwijd meer dan 1.500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Drongen (België) werken wij nauw samen met vestigingen in New York, Londen, Hongkong, Tokio en Delft. Dankzij die stevige marktpositie én onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal een bachelordiploma.
 • Je combineert je oog voor detail met een ongeziene zin voor nauwkeurigheid, zowel in het beheer van ‘master data’ als in administratief ondersteunende taken.
 • Je bent hands-on, ondernemend en werkt doelgericht naar deadlines toe.
 • Meerdere projecten tegelijk beheren en je werk aanpassen aan veranderende prioriteiten schrikt je niet af.
 • Je functioneert perfect in verschillende teams, ongeacht de cultuur, specialisatie of locatie.
 • Je bent dol op organiseren en hebt stevige computerskills in huis (master in excel).
 • Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands en Frans, en hebt misschien nog een extra tongval om mee uit te pakken.
 • Je bent bereid om op regelmatige basis te pendelen tussen onze kantoren in Drongen (B) en Delft (NL).

Dit zoeken wij:

 • Het verzamelen en inventariseren van alle specificaties voor product en verpakking in functie van de opmaak en het up-to-date houden van de specificatiesheets.
 • Het uitsturen en opvolgen van monsteraanvragen.
 • Het aanvullen van productdata en het up-to-date houden van de ‘master data’ in het ERP-systeem.
 • Het ingeven van productdata in klantenfiches en op het wereldwijde platform (GS1).

De pannenspecialist van Nederland

BK is de marktleider op het gebied van kookproducten in Nederland. Al sinds 1851 ontwikkelt BK potten, pannen en kookgerei, waarbij de behoefte van de consument centraal staat. Design en innovatie leiden tot veilige, gemakkelijke en vindingrijke producten. Want koken is nog leuker als er gewerkt wordt met producten die net wat veiliger en gebruiksvriendelijker zijn. BK staat bekend om haar kwaliteitsproducten, ondersteuning bij de verkoop en uitgebreide service. Zij helpt de consument iedere dag bij het bereiden van eten in hun keuken met iconische en innovatieve producten.

Met de toegevoegde passie van BK smaakt alles nog beter!

Het succes van BK wordt zichtbaar zodra je een willekeurig keukenkastje in een Nederlands huishouden opent, en onze producten gaan generaties mee. BK maakt (bekroonde) pannenseries maar ook koksmessen, snijplanken, keukengerei en bestek.

BK is onderdeel van The Cookware Company.