Vacature Stagiair Marketing

Hou jij van koken en mooi kookgerei en wil je van deze hobby je werk maken binnen een smaakmakend internationaal bedrijf? Schuif dan aan tafel bij The Cookware Company.

The Cookware Company heeft meerdere gerenommeerde A-merken kookgerei in haar portefeuille. In Nederland is The Cookware Company marktleider met het al meer dan 165 jaar vertrouwde merk BK. BK staat bekend om haar vernieuwende, internationaal bekroonde kwaliteitsproducten, die echt iets toevoegen aan de keukens van haar klanten, de kokende consument. 

Intussen is ons kookgerei in meer dan 100 landen verkrijgbaar en telt The Cookware Company wereldwijd meer dan 1500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Wateringen (Nederland) werken wij nauw samen met vestigingen in Gent, New York, Londen, Hongkong en Tokio. Dankzij die stevige marktpositie en onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

The Cookware Company is op zoek naar een Stagiair Marketing

Dit ben jij

 • Een gedreven student met een passie voor marketing & PR.
 • Op zoek naar een fulltime meewerkstage, voor min. 4 dagen per week (er is helaas geen ruimte voor een afstudeeropdracht)
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen.
 • Je bent leergierig en ontwikkelt je graag verder op het gehele marketingvlak. Meedenken in de uitstraling van het merk? Ondersteunen bij de coördinatie van campagnes? Pakkende teksten schrijven? Of leren netwerken? Tijdens deze stage krijg je er allemaal mee te maken.
 • Je bent flexibel ingesteld, kan tegen hoge werkdruk en korte deadlines. Structuur en overzicht zijn woorden die jou perféct passen.
 • Organiseren is wat jij het liefst doet. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent proactief en oplossingsgericht ingesteld.
 • Tot slot, ben je een sociaal dier en een echte teamplayer, maar kun je ook perfect zelfstandig werken.

Dit zoeken wij

Voor de periode september 2021 - februari 2022 zoeken wij een marketing stagiair, die samen met de Content Marketeer en de Marketing Manager het merk BK nog sterker op de Nederlandse markt zet! Ben jij een gedreven (bachelor- of master)student met een studie in de richting van marketing, communicatie, retail of aanverwant? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! 

Jij ... 

 • Denkt actief mee bij de opzet van smaakvolle marketingcampagnes, waarmee we niet alleen onze bestaande doelgroep, maar ook nieuwe klanten kunnen aantrekken.
 • Ondersteunt bij onze promotionele activiteiten, van A-Z. Dit kan gaan om het aanvragen van grafische uitingen bij onze vormgever, het regelen van give aways, maar ook het geven van jouw visie op onze verpakkingen. Jij helpt ons, op zoveel mogelijk plekken, op de juiste manier zichtbaar te zijn.
 • Zorgt voor creatieve inbreng. In welke influencers zie jij een echte match met BK? Welke partnerships kunnen we nog opzetten? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!
 • Schrijft pakkende, inspirerende content.
 • Helpt bij de distributie van onze marcom materialen, zoals samples en POS-materiaal.
 • Draagt zorg voor de databank van onze accountmanagers en houdt deze continu up to date, zodat zij onze retailers altijd van de juiste informatie kunnen voorzien.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen. Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

Klinkt goed? Laat van je horen! [ marie.storms@cookware-co.com ]