Vacature Product Designer

Ben jij geïnteresseerd in de gezonde keuken? Heb je zin om je tanden te zetten in een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten? Schuif dan mee aan tafel bij The Cookware Company.

The Cookware Company produceert en verspreidt gezonde keramische antiaanbakpannen van eigen merken zoals GreenPan en GreenChef. Daarnaast haalden we recent nog twee sterke merken met groeipotentieel in huis: BK, gespecialiseerd in kookgerei en bestek, en Koninklijke Van Kempen & Begeer, dat uitblinkt in exclusief zilveren en verzilverd tafelbestek. Tot slot hebben we ook licenties voor andere gerenomeerde merken in ons bestand.

Intussen is ons kookgerei in meer dan 100 landen verkrijgbaar en telt The Cookware Company wereldwijd meer dan 1.500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Drongen (België) werken wij nauw samen met vestigingen in New York, Hongkong, Tokio en Wateringen. Dankzij die stevige marktpositie én onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de voorloper op het gebied van gezond koken.

The Cookware Company zoekt een Product Designer (IO/IPO)

Dit ben jij:

  • Je hebt de studie industrieel (product) ontwerpen succesvol afgerond (HBO/WO).
  • Je kent én gebruikt Solidworks van voor naar achter en van links naar rechts.
  • Je bent een kei in het maken van renderingen.
  • Affiniteit met de gedekte tafel is een pluspunt.
  • Vrienden en kennissen omschrijven je als zelfstandig en veelzijdig maar ook als nieuwsgierig en flexibel.
  • Je voelt je als een vis in het water in een snel veranderende designomgeving.

Werkzaamheden:

  • Het creëren van baanbrekende productontwerpen voor kookgerei, bestek, servies, glas, … van internationale consumentenmerken. Jouw center of excellence zal de gedekte tafel zijn.
  • Het realiseren van ontwerpen volgens de laatste technieken, zonder je te laten tegenhouden om een ontwerp naar een nog hoger niveau te tillen.
  • Betrokkenheid in elke fase van het productontwikkelingsproces – van het ontwerpen van revolutionaire producten tot het maken van realistische weergaven voor displays.
  • Samenwerking in een ingenieus team met een top Product Design Director en boeiende overleggen met inkoop, marketing en sales.

Ben jij de Product Designer die wij zoeken?

Klinkt dit als de perfecte match? Dat is goed nieuws! Wij hebben in Wateringen namelijk niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar ook een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen, boeiende interne en externe contacten te leggen en een directe impact te maken in de keuken en op de gedekte tafel van vandaag en morgen.

Klinkt goed? Laat van je horen! [eliza.gabriel@cookware-co.com]