Vacature Merchandiser Benelux

Hou jij van koken en mooi kookgerei en wil je van deze hobby je werk maken binnen een smaakmakend internationaal bedrijf? Schuif dan aan tafel bij The Cookware Company.

The Cookware Company heeft meerdere gerenommeerde A-merken kookgerei in haar portefeuille. In Nederland is The Cookware Company marktleider met het al meer dan 165 jaar vertrouwde merk BK. BK staat bekend om haar vernieuwende, internationaal bekroonde kwaliteitsproducten, die echt iets toevoegen aan de keukens van haar klanten, de kokende consument. Wij zijn bevlogen van koken, vindingrijk, kennen de behoefte van de consument en staan bekend om ons hoge serviceniveau.

Intussen is ons kookgerei in meer dan 100 landen verkrijgbaar en telt The Cookware Company wereldwijd meer dan 1500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Wateringen (Nederland) werken wij nauw samen met vestigingen in Gent, New York, Londen, Hongkong en Tokio. Dankzij die stevige marktpositie en onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

The Cookware Company is op zoek naar een Merchandiser Benelux

Dit ben jij

  • Je hebt een sterke interesse in E-commerce en een digital mindset
  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je bent technisch, resultaatgericht en ook analytisch sterk onderlegd.
  • Je wordt enthousiast van data en cijfers
  • Je hebt oog voor detail en houdt goed het overzicht; óók als het hectisch is.
  • Je bent flexibel en kan goed omgaan met verandering.
  • Je bent verbaal sterk. Je goochelt niet met moeilijke termen, maar kan je helder en begrijpelijk uitdrukken naar collega’s die (nog) niet thuis zijn in de digitale wereld.
  • Je bent nieuwsgierig en proactief.
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands.
  • Heb je een eerste ervaring met Salesforce Commerce Cloud? Perfect! Zoniet, dan gaan we samen aan de slag!

Jouw takenpakket

Als Merchandiser Benelux krijg je bij The Cookware Company de kans om te werken met groeiende merken, met het opzetten en lanceren van nieuwe websites en kan je ervaring opdoen met Salesforce Commerce Cloud. Kortom: een smakelijke mix die je verder op weg zet voor een boeiende carrière!

Jouw focus is de shopping experience van onze klanten te verbeteren en te blijven werken aan een optimaal aanbod van ons assortiment. Je stelt je jezelf dagelijks in de plaats van onze klant en blijft met een frisse blik vragen stellen: Hoe doen de producten het? Hoe staat het met de voorraad? Wat kan geoptimaliseerd worden? Zijn alle productdata correct en staan de juiste beelden bij de juiste producten?

Je voegt nieuwe producten toe, past promoties en prijzen aan.

Je bekijkt alles vanuit een commerciële bril: Hoe worden de categorieën aangeboden op de site? Hoe wordt de content gepersonaliseerd? Hoe zorgen we voor een optimaal presterende webshop? Wat zoekt onze klant en kan die het in een paar clicks vinden?

Kortom: door het hele proces dagelijks in vraag te stellen, wordt heel het plaatje continu verbeterd en aangepast voor een nog betere customer experience!

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar ook een niet te versmaden pakket arbeidsvoorwaarden.

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

Klinkt goed? Laat van je horen! [ marie.storms@cookware-co.com ]