Skip to main content

25% korting op heel veel producten met code LAUNCH25 - klik hier >>

Gratis verzending vanaf €50 - bezorging binnen 1-2 werkdagen

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Recept

Tagliatelle met zalm en roomsaus

Een heerlijk romig pasta recept.
20 minuten
4 porties
Sites-BK-NL-Site

Ingrediënten

  • 350 gr broccoli roosjes 
  • 350 g tagliatelle 
  • 2 el olijfolie 
  • 3 el kappertjes, uitgelekt 
  • 150 gr roomkaas met kruiden 
  • 350 gr verse zalmfilet, in blokjes
  • 2 el verse dille, fijngehakt

Voorbereiding

Stap 1

Kook de broccoliroosjes 4 minuten in ruim water met zout. Giet ze af. 

Stap 2

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk 100 ml kookwater van de pasta in een kopje. 

Stap 3

Giet het meeste water uit de pan, maar laat er nog een restje inzitten, zodat de tagliatelle warm blijft.

Stap 4

Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin 2½ eetlepel kappertjes 1 minuut.

Stap 5

Roer de roomkaas en achtergehouden kookvocht van de pasta erdoor en breng aan de kook.

Stap 6

Zet het vuur zo laag dat de saus niet meer kookt. 

Stap 7

Schep de zalm en broccoliroosjes door de saus en laat in 5 minuten de zalm gaar en de broccoliroosjes warm worden.

Stap 8

Verdeel de tagliatelle over 4 borden en schep de saus erover. 

Stap 9

Garneer met dille en achtergehouden kappertjes.

Pannen voor dit recept

Maak de beste recepten

1 3
global.nocontent