Skip to main content

Lentevoordeel: tot 30% korting op diverse pannensets!

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Vacature

Stagiair Marketing

Hou jij van koken en mooi kookgerei en wil je van deze hobby je werk maken binnen een smaakmakend internationaal bedrijf? Schuif dan aan tafel bij The Cookware Company.

Sites-BK-NL-Site

Dit ben jij:

 • Een gedreven student met een passie voor marketing & PR.
 • Op zoek naar een fulltime meewerkstage, voor min. 4 dagen per week (er is helaas geen ruimte voor een afstudeeropdracht)
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen.
 • Je bent leergierig en ontwikkelt je graag verder op het gehele marketingvlak. Meedenken in de uitstraling van het merk? Ondersteunen bij de coördinatie van campagnes? Pakkende teksten schrijven? Of leren netwerken? Tijdens deze stage krijg je er allemaal mee te maken.
 • Je bent flexibel ingesteld, kan tegen hoge werkdruk en korte deadlines. Structuur en overzicht zijn woorden die jou perféct passen.  
 • Organiseren is wat jij het liefst doet. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent proactief en oplossingsgericht ingesteld.
 • Tot slot, ben je een sociaal dier en een echte teamplayer, maar kun je ook perfect zelfstandig werken.  


Dit zoeken wij:

Per direct zoeken wij een marketingstagiair, die samen met de Content Marketeer en de Marketing Manager het merk BK nog sterker op de Nederlandse markt zet!

Ben jij een gedreven (bachelor- of master)student met een studie in de richting van marketing, communicatie, retail of aanverwant? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Jij…

 • Coördineert ons verpakkingstraject: in samenwerking met onze copywriters, fotografen en graphic designers zorg jij ervoor dat al onze producten in een stijlvolle verpakking worden geleverd.
 • Draagt zorg voor de databank van onze accountmanagers en houdt deze continu up to date, zodat zij onze retailers altijd van de juiste informatie kunnen voorzien.
 • Denkt actief mee bij de opzet van smaakvolle marketingcampagnes, waarmee we niet alleen onze bestaande doelgroep, maar ook nieuwe klanten kunnen aantrekken.
 • Ondersteunt bij onze promotionele activiteiten, van A-Z. Dit kan gaan om het aanvragen van grafische uitingen bij onze vormgever, het regelen van give aways, maar ook het geven van jouw visie op onze verpakkingen. Jij helpt ons, op zoveel mogelijk plekken, op de juiste manier zichtbaar te zijn.
 • Zorgt voor creatieve inbreng. In welke influencers zie jij een echte match met BK? Welke partnerships kunnen we nog opzetten? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!
 • Schrijft pakkende, inspirerende content.
 • Helpt bij de distributie van onze marcom materialen, zoals samples en POS-materiaal. 

Ben jij de collega die wij zoeken?

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar na een positieve stage bekijken we graag de mogelijkheid om je in dienst te nemen!

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

The Cookware Company produceert en verdeelt gezonde keramische antikleefpotten en -pannen van eigen merken als GreenPan en GreenChef. Daarnaast haalden we de afgelopen jaren verschillende andere sterke merken met groeipotentieel in huis: BK Cookware, gekend voor z’n innovatief kookgerei en bestek, Koninklijke Van Kempen & Begeer dat uitblinkt in exclusief zilveren en verzilverd tafelbestek, en Kochstar, gespecialiseerd in email kookgerei met méér dan 100 jaar ervaring op de teller. Tot slot hebben we ook licenties voor andere gerenommeerde merken in ons bestand.

Ons kookgerei is in meer dan 100 landen verkrijgbaar en wereldwijd telt The Cookware Company meer dan 1.500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Drongen (België) werken wij nauw samen met onze vestigingen in New York, Londen, Hongkong, Tokio en Wateringen. Dankzij die stevige marktpositie én onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

global.nocontent