Skip to main content

Lentevoordeel: tot 30% korting op diverse pannensets!

Gratis verzending vanaf €50 - Gratis retourneren binnen 50 dagen

Gratis kookboek bij besteding vanaf €150

Vacature

Stagiair Marketplaces

Hou jij van koken en mooi kookgerei en wil je van deze hobby je werk maken binnen een smaakmakend internationaal bedrijf? Schuif dan aan tafel bij The Cookware Company.

Sites-BK-NL-Site

Dit ben jij:

 • Een gedreven student die graag online shopt via verschillende platformen? Schitterend! Dan kan jij je als geen ander verplaatsen in onze eindconsument.
 • Je bent student in een commerciële richting of hebt feeling met sales.
 • “Make it happen - Can do” mentaliteit is cruciaal: je bent ondernemend, resultaatgericht en ambitieus. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent proactief en oplossingsgericht.
 • Je bent flexibel ingesteld, kan tegen hoge werkdruk en korte deadlines.
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, bij voorkeur heb je geen schrik om ook andere Europese talen in de mond te nemen.
 • Je ben niet op zoek naar een scriptie-opdracht, afstudeeropdracht kan, maar 4 dagen meewerken is een vereiste.
 • We heten je graag welkom in ons gezellige kantoor in Wateringen, waar we bijeenkomen om te werken, maar ook om kennis uit te wisselen. Omdat we fan zijn van het nieuwe werken, zal je leren hoe het in de praktijk is om een paar dagen vanuit kantoor en een paar dagen van thuis uit te werken. Je hoeft dus geen 5 dagen/week op kantoor te zijn.

Dit zoeken wij:

Onze Marketplace Manager staat te popelen om de Europese Marketplaces te veroveren, maar heeft daarbij jouw hulp nodig! Wat staat er op de planning?

 • De koppeling maken tussen onze systemen en de marketplaces.
 • Bepalen van het assortiment.
 • De content en de foto’s worden toegevoegd en op de juiste manier gekoppeld. Voor alle regio’s moet een gepaste vertaling gemaakt worden.
 • Distributie: Hoe geraken onze producten zo snel mogelijk bij de eindklant?
 • 3 2 1 Go! Het hele project gaat live en dat maak je mee vanop de eerste rij!
 • Tijdens elke stap ondersteun je het team waar mogelijk en zorg je op die manier mee voor een tevreden eindklant!

Ben jij de collega die wij zoeken?

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar na een positieve stage bekijken we graag de mogelijkheid om je in dienst te nemen! Voor de stageperiode mag je van ons een stagevergoeding van €250 netto/maand en vergoeding van je reiskosten verwachten.

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

The Cookware Company produceert en verdeelt gezonde keramische antikleefpotten en -pannen van eigen merken als GreenPan en GreenChef. Daarnaast haalden we de afgelopen jaren verschillende andere sterke merken met groeipotentieel in huis: BK Cookware, gekend voor z’n innovatief kookgerei en bestek, Koninklijke Van Kempen & Begeer dat uitblinkt in exclusief zilveren en verzilverd tafelbestek, en Kochstar, gespecialiseerd in email kookgerei met méér dan 100 jaar ervaring op de teller. Tot slot hebben we ook licenties voor andere gerenommeerde merken in ons bestand.

Ons kookgerei is in meer dan 100 landen verkrijgbaar en wereldwijd telt The Cookware Company meer dan 1.500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Drongen (België) werken wij nauw samen met onze vestigingen in New York, Londen, Hongkong, Tokio en Wateringen. Dankzij die stevige marktpositie én onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

global.nocontent