Skip to main content

Lentevoordeel: tot 30% korting op diverse pannensets!

Gratis verzending vanaf €50 - Gratis retourneren binnen 50 dagen

Gratis kookboek bij besteding vanaf €150

Vacature

Stagiair Digital Team EMEA

Hou jij van koken en mooi kookgerei en wil je van deze hobby je werk maken binnen een smaakmakend internationaal bedrijf? Schuif dan aan tafel bij The Cookware Company.

Sites-BK-NL-Site

Dit ben jij:

 • Een gedreven student met een passie voor digitale marketing.
 • Kennis van verschillende digitale marketingkanalen (SEO, Social media, SEA, ...) is een grote plus.
 • Leergierig om verder te ontwikkelen op vlak van contentmanagement en hoe dit te vertalen naar meerdere online marketing kanalen.
 • Make it happen - Can do mentaliteit is cruciaal: je bent ondernemend, resultaatgericht en ambitieus. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent proactief en oplossingsgericht.
 • Je bent flexibel ingesteld, kan tegen hoge werkdruk en korte deadlines.
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, bij voorkeur heb je geen schrik om ook andere Europese talen in de mond te nemen.
 • Je ben niet op zoek naar een scriptie-opdracht, afstudeeropdracht kan, maar 4 dagen meewerken is een vereiste.
 • Je hebt grote interesse in online marketing en optimalisatie van online campagnes waarbij innovatie en creativiteit belangrijke vaardigheden zijn.

Dit zoeken wij:

Een gedreven student met een studie in de richting van digitale marketing (bachelor- of masteropeleiding in marketing, economie of aanverwante studies) en die zijn tanden zet in het volgende takenpakket:

 • Verspreiden van content onze websites via online marketing kanalen(SEO, SEA, Social Media,…).
 • Updaten van onze websites met inspirationele content en product informatie.
 • Onderzoeken van kansen (kanalen, trefwoorden, …) tot het ontwikkelen en plaatsen van nieuwe content.
 • Nauwe samenwerking met onze SEO- en contentspecialist om organisch verkeer te genereren op basis van resultaten en trends.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar na een positieve stage bekijken we graag de mogelijkheid om je in dienst te nemen!

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

The Cookware Company produceert en verdeelt gezonde keramische antikleefpotten en -pannen van eigen merken als GreenPan en GreenChef. Daarnaast haalden we de afgelopen jaren verschillende andere sterke merken met groeipotentieel in huis: BK Cookware, gekend voor z’n innovatief kookgerei en bestek, Koninklijke Van Kempen & Begeer dat uitblinkt in exclusief zilveren en verzilverd tafelbestek, en Kochstar, gespecialiseerd in email kookgerei met méér dan 100 jaar ervaring op de teller. Tot slot hebben we ook licenties voor andere gerenommeerde merken in ons bestand.

Ons kookgerei is in meer dan 100 landen verkrijgbaar en wereldwijd telt The Cookware Company meer dan 1.500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Drongen (België) werken wij nauw samen met onze vestigingen in New York, Londen, Hongkong, Tokio en Wateringen. Dankzij die stevige marktpositie én onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

global.nocontent