BK RDC

Royal Dutch Collection

Een koninklijk pronkstuk

De BK Royal Dutch Collection is een speciale serie, het vertelt iets over trots, ambacht en traditie. Verhalen komen opnieuw tot leven wanneer je deze pannen op tafel zet.

Bij BK vinden we dat elke maaltijd een feest is. Extra feestelijk wordt het wanneer er een speciale pan op tafel wordt gezet. Het design van de BK Royal Dutch Collection is een uniek recept van Hollandse bodem.

Royal Dutch Oven 24 cm

Ga naar de productpagina

Royal Dutch Oven 28 cm

Ga naar de productpagina

Royal Dutch Cocottes 10 cm (SET VAN 2)

Ga naar de productpagina

Royal Dutch Cookware steelpan 16 cm

Ga naar de productpagina

Royal Dutch Cookware kookpan 20 cm

Ga naar de productpagina

Royal Dutch Cookware soeppan 24 cm

Ga naar de productpagina

Een uniek recept van twee culturen

De vorm van de pannen zijn afgeleid van de Yuanbao. Een oud Chinees betaalmiddel. Nu is het een geluksmunt, die staat voor welvaart en voorspoed. Deze zware gietijzeren braadpan is van hoogwaardig 100% gerecycled zuiver ijzer gemaakt. Op de bodem staat een speciale Chinese uitdrukking, dat betekent: "Overal ter wereld houden mensen van lekker eten en drinken; laten we hier met elkaar van genieten!"

Een uniek recept van twee culturen

Het patroon

Het patroon op de deksels van alle pannen binnen de BK Royal Dutch collection, is ontworpen door één van de meesterschilders van Porceleyne Fles en voorzien van een prachtige Delfts blauwe pauw, een symbool van geluk en schoonheid.

Het patroon

Royal Delft

Sinds 2008 is BK onderdeel van de Royal Delft Group. Een groep bestaande uit pure Hollandse ambachtsmerken. Onder deze groep valt ook de Porceleyne Fles (sinds 1653). De Porceleyne Fles is de enige overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Nog steeds wordt het wereldberoemde Delfts aardewerk volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities.