BIJGERECHT

Zoete gekookte worteltjes

Hier beschrijving recept

AANTAL porties

4 normale porties


Bereidingstijd

25 minuten


INGREDIËNTEN

500 gram worteltjes
1 ui
half kruidenbouillon blokje
halve eetlepel suiker
halve eetlepel peterselie
gembersaus

Bereiden:

Snij de wortels in stukjes en snipper de ui.
Doe een klein laagje koud water in de pan en voeg hier de worteltjes, de gesnipperde ui, een half kruidenbouillon blokje, een halve eetlepel suiker en een halve eetlepel peterselie aan toe.
Laat de worteltjes naar smaak 10 minuten tot een kwartier koken.
Giet het kooknat af tot op een bodempje na en giet een flinke scheut gembersaus in de pan.
Laat de gembersaus op een zacht vuurtje inkoken.


tip:

Lekker met aardappeltjes en vis!

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder