EENPANSMAALTIJD

Tomatenrisotto

Het klinkt zo simpel, het smaakt heerlijk.
Eenvoudig te bereiden. Men noemt het ook Tomatenrisitio

AANTAL porties

3 normale porties


Bereidingstijd

ca. 30 minuten



INGREDIËNTEN

300 g rijst
1 ui
100 g boter of margarine
8 dl kippe­bouillon
halve theelepel cayennepeper
2 eetlepels tomatenpuree


bereiden

Was de rijst en laat deze uitlekken.
Pel en snipper de ui.
Verwarm de helft van de boter en fruit hierin de ui goudgeel.
Fruit de rijst ca. 6 minuten mee.
Voeg al roerende de kippenbouillon toe en breng de massa aan de kook.

Kook de rijst in 25 minuten gaar en niet te droog.
Roer de rest van de boter, de cayennepeper en de tomaten­puree door het gerecht.
Verwarm de risotto nog even goed.


  • Profiline van alle markten thuis

    De BK Profiline pannenserie zet je makkelijk in voor de meest uiteenlopende gerechten. Bijvoorbeeld deze risotto.
    Lees verder

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder