HOOFDGERECHT

Spaanse aardappeltortilla

  • Aantal porties
  • 4 porties
  • Bereidingstijd
  • 30-45 minuten
  • Ingrediënten
    • 1 kg vastkokende aardappels
    • 6 eieren
    • 4 el room
    • Peper en zout
    • Boter om in te bakken
  • Materialen

Bereidingswijze

Schil, was en rasp de aardappelen.
Verwarm de boter en bak hierin al omscheppende de aardappelrasp.
Bestrooi de aardappelen licht met wat zout en peper.
Klop de eieren los met de room en schenk het mengsel over de aardappelen.
Bak de omelet aan de onderkant lichtbruin en laat het eimengsel langzaam stollen.
Bak de omelet daarna aan de andere kant lichtbruin.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder