ONTBIJTGERECHT

Roerbak ei met ham

In het weekend uitgebreid ontbijten met versgebakken roereieren. Een perfecte start van de dag!

  • Aantal porties
  • Voor 4 personen
  • Bereidingstijd
  • 15 minuten
  • Ingrediënten
    • 6 eieren
    • 6 eetlepels melk
    • ½ theelepel zout
    • 1/3 theelepel peper
    • 100 gram ham
    • 20 gram boter
  • Materialen

Bereiden

Klop de eieren goed los en vermeng ze met de melk.
Roer het zout en de peper erdoor.
Snipper de ham en roer ze door het eimengsel.

Verwarm de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel al roerende erbij.
Haal steeds het gestolde ei los van de panbodem.
De roereieren zijn goed als het grootste deel ervan gestold is en de rest nog zacht.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder