BIJGERECHT

Peultjes met ham

  • Aantal porties
  • 4 normale porties
  • Bereidingstijd
  • 20-30 minuten
  • Ingrediënten
    • 1 kg peultjes
    • 1 ui
    • 20 gram boter
    • 150 gram ham
    • ½ theelepel suiker
    • 4 takjes peterselie
  • Materialen

Bereidingswijze

Maak de peultjes schoon en was ze.
Breng de peultjes met kokend water, iets zout en suiker aan de kook en kook de groente in ca. 10 minuten zachtjes gaar.
Laat de gare peultjes goed uitlekken. Pel de ui en snijd deze zeer klein.

Verwarm de boter en fruit hierin de uitjes.
Snipper de ham en fruit deze even mee met de uit.
Schep voorzichtig de peultjes erdoor.
Was de peterselie en hak deze fijn.
Bestrooi de groente met de peterselie en serveer direct.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder