HOOFDGERECHT

Zoete kip

  • Aantal porties
  • 4 normale porties
  • Bereidingstijd
  • 20 minuten
  • Ingrediënten
    • 400 g kippendij filet, in blokjes gesneden
    • 300 g sugar snaps
    • 2 eetlepels oestersaus
    • 2 eetlepels vissaus
    • 2 eetlepels arachideolie
    • 2 eetlepels suiker
    • 1 uit, fijngesnipperd
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 rode peper, fijngesneden
    • 1 bosje bosui in ringen gesneden
    • 1 handje cashewnoten
  • Materialen

Bereidingswijze

Verwarm de arachideolie in een wok en voeg al roerend de suiker, vissaus en de oestersaus toe.
Laat dit inkoken tot een stroperige saus.
Fruit hierin kort de ui, knoflook en de rode peper. Voeg daarna de kip toe.
Wok dit geheel tot de kip gaar is.
Voeg aan het eind de cashewnoten, bosui en sugarsnaps toe.
Serveer direct met witte rijst.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder