HOOFDGERECHT

Garnalen met groene groenten

  • Aantal porties
  • 4 porties
  • Bereidingstijd
  • 30 minuten
  • Ingrediënten
    • 300g garnalen (gepeld en ontdarmd)
    • 250g peulen + 250g aspergebrocolli
    • 1 bosje groene asperges
    • 15g Go-Tan Gehakte Knoflook of 4 tenen knoflook (geperst)
    • 2el Go-Tan Wokolie
    • ½ flesje Go-Tan Original Wok All Natural Teriyaki
    • Go-Tan Sesamolie (optioneel)
    • Zout
  • Materialen

Bereidingswijze

Ontdooi indien nodig de garnalen onder de koude kraan. Doe ze in een schaal met de knoflook. Roer de knoflook er goed doorheen en laat minimaal 10 minuten marineren.
Maak de asperges schoon en snijd ze in drieën. Snijd de puntjes van de peulen.
Breng een pan water met wat zout aan de kook en blancheer hierin de asperges 1 minuut en de peulen 30 seconden.
Giet de groenten af en spoel af met koud water.

Verhit de olie in de wok. Voeg de garnalen toe en blijf goed omscheppen.
Voeg wanneer de garnalen roze beginnen te kleuren de groenten en Go-Tan Asian Naturals Wok sauce Teriyaki toe.
Wok het geheel ongeveer 3 minuten, totdat de groenten beetgaar zijn.
Voeg indien gewenst naar smaak nog wat zout, Go-Tan Sesamolie en geroosterde sesamzaadjes toe.

Serveer met Go-Tan Miehoen of GO-Tan Organic Egg Noodles.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder