TRENDY DESIGN
Stijlvol vormgegeven pannen.
2 normale porties
ca. 25 minuten
300 g kippepoelet
zout en peper
2 eetlepels olie
1 teentje knoflook
2 uien
1 eetlepel gehakte peterselie
½ theelepel gedroogde tijm
1 prei
1 stengel bleekselderij
2 wortelen
1 middelgrote aardappel
3 tomaten
1½ l water
3 blokjes kippebouillon
1 eetlepel tomatenpuree
75 g macaroni
60 g Parmezaanse kaas
Stijlvol vormgegeven pannen.
Goede grip dankzij de stevige kunststof koudgrepen en -stelen.
De ingekapselde sandwichbodem zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.
Een maatbeker is niet meer nodig dankzij de maatverdeling in de pannen.
De stootvaste glazen deksels geven perfect zicht op het kookproces zonder energieverlies.