VLEESGERECHT

Mals varkensvlees

  • Aantal porties
  • 4 normale porties
  • Bereidingstijd
  • Ca. 1,5 - 2 uur
  • Ingrediënten
    • 500 gram varkensvlees, koteletten zonder bot
    • 250 gram kristalsuiker
    • 300 mililiter rode kookwijn, verkrijgbaar bij de Toko
    • 4 eetlepels sojasaus
    • 2 lente-uitjes
  • Materialen

Bereiden

Snijd het varkensvlees in stukken en marineer het in de rode kookwijn.
Doe de kristalsuiker in de Royal Dutch Oven, met een ruime hoeveelheid water.
Laat zachtjes koken, totdat de suiker is opgelost.
Voeg het varkensvlees toe en roer dit even goed door het suikermengsel heen.

Voeg twee eetlepels sojasaus toe en roer dit goed.
Doe de deksel op de Royal Dutch Oven en laat het 30 minuten koken om het kookvocht te verminderen.
Snijd de lente-uitjes en doe ze in de pan.
Laat nogmaals 30 minuten pruttelen.

Haal het deksel van de pan af en serveer op tafel.
Eet smakelijk!

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder