VOORGERECHT

Linzensalade

AANTAL porties

4 normale porties


Bereidingstijd

25 minuten


INGREDIËNTEN

1 rode ui, gesnipperd
150 g winterwortel, in piepkleine blokjes
3 el olijfolie
1 blik linzen van 425 g, uitgelekt
V2 el platte peterselie, fijngehakt
1h el verse dragon, fijngehakt
1 tl fijne mosterd
2 el witte balsamicoazijn
peper
100 g gerookte eenden borstfilet. in dunne plakjes

Bereiden:

Verwarm olijfolie in een pan en smoor ui en wortel afgedekt in 3-4 minuten zachtjes gaar.
Schep linzen, peterselie, dragon, mosterd en azijn erdoor.
Voeg wat zout en versgemalen peper toe en warm de linzensalade nog 2-3 minuten zachtjes door.
Plak in vier hoge glaasjes aan twee kanten elk 2 plakjes gerookte eendenborstfilet en schep de Linzensalade in het midden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder