HOOFDGERECHT

Kipfilet met boursin

  • Aantal porties
  • 4 porties
  • Bereidingstijd
  • 30 minuten
  • Ingrediënten
    • 1 kilo kipfilet
    • Halve vers gesneden ananas
    • 1 pakje Boursin roomkaas Ail en Fines Herbes 150 gr (of boursin cuisinne)
    • Peper en zout
    • Boter of margarine om in te bakken

Bereidingswijze

Was de kipfilet en dep ze droog.
Wrijf de filet in met zout en peper.
Snijd de boursin in plakken en leg deze op de opengesneden filets. Vouw de filets dubbel en steek ze dicht met een cocktailprikker.

Verwarm de boter en bak hierin de kipfilets langzaam gaar en aan beide kanten goudbruin.
Snijd de schijven ananas doormidden en leg op elk filet een stuk ananas.

Serveer met groente en rijst

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder