BIJGERECHT

Gebakken zoete aardappel

  • Aantal porties
  • 1 portie
  • Bereidingstijd
  • 25 minuten
  • Ingrediënten
    • 1 Zoete aardappel (bataat)
    • 1 Fijn gesneden ui
    • Zout
    • Kokosolie
    • Evt. peterselie, paprikapoeder en komijn
  • Materialen

Bereidingswijze

Schil de zoete aardappel.
Halveer en snijd de zoete aardappel in dunne plakjes.
Laat ondertussen in de koekenpan de kokosolie warm worden.
Bak hierin de zoete aardappel krokant.

Voeg na 10 min. de gesnipperde ui toe.
Laat alles nog 15 min. zachtjes bakken.
Voeg naar smaak peper en zout toe en bestrooi de zoete aardappels met peterselie.

Tip: Voeg extra kruiden toe zoals paprikapoeder en komijn.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder