HOOFDGERECHT - VEGA

Couscous sweet honey

  • Aantal porties
  • 2 normale porties
  • Bereidingstijd
  • 10-20 minuten
  • Ingrediënten
    • 200 gram cousous
    • 1 blikje tomatenpuree
    • 4 trostomaten
    • 2 eetlepels honing
    • 2 tenen knoflook
    • 200 gram broccoli
    • 200 gram zachte geitenkaas
    • 1 zakje walnoten
    • 2 takjes verse basilicum
    • 1 eetlepel olijfolie
  • Materialen

Bereiden


Snijd de broccoli en tomaat in kleine stukjes en pers de knoflook.

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de broccoli in een pannetje in ongeveer vijf minuten.

Fruit in een koekenpan de knoflook in olijfolie.

Voeg de tomatenpuree toe en bak het een paar minuten samen.

Voeg daarna de honing en de gesneden tomaat toe en laat nog vijf minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.

Voeg de gekookte broccoli toe en roer door de saus. Meng de stukjes geitenkaas erdoor heen en laat de kaas een beetje smelten.

Strooi de walnoten erover.


Schep de couscous op twee borden, verdeel de saus erover en garneer de broden met basilicum. Hartig en zoet tegelijk!

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder