HOOFDGERECHT

Biefstuk met champignons

Perfect gebakken biefstuk met champignons!

Bereiden

Dep de biefstuk goed droog.
Was de champignons kort en halveer de grote exemplaren.
Warm de koekenpan rustig op en voeg de olie toe.
Voeg de biefstukken toe, zodra de pan heet is en schroei ze aan beide zijden bruin.

Draai de biefstukken regelmatig om en voeg de boter toe.
Haal het vlees uit de pan en houd het warm op een bord onder de aluminiumfolie.
Voeg de rest van de boter toe en laat ook deze bruin worden.
Laat de champignons enkele minuten in de boter smoren.

Schenk de room bij de jus en breng het geheel aan de kook.
Schep de champignons over de biefstuk; geef de jus er apart bij.

Bekijk de video van chef Eke voor de perfecte biefstuk

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder