Skip to main content

20% korting op braadpannen! Shop nu >>

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Puntfilet

In 1916 ontwerpt artistiek leider Hendrik Jacobus Valk het model ‘1513 Versailles’. Een alom geroemd klassiek theeservies, met rechte vlakken en bolronde hoeken. In datzelfde jaar vervaardigt hij ook het bestek ‘nr. 89 Puntgroef’, wat men ‘Puntfilet’ is gaan noemen. De delicate lelievormige steel die uitmondt in een volmaakte punt, lijkt een verzilverde herinnering van de art nouveau te zijn. Perfectie tot in de puntjes!

Sites-BK-NL-Site

Ontdek de producten

Shop je favoriete producten!

1 6
Het product

Wat maakt Puntfilet bijzonder?

Bekroond ontwerp
Deze collectie komt uit handen van de bekroonde ontwerper Van Valk.
Delicaat & lelievormig
Het design van Puntfilet heeft een delicate lelievormige steel, die uitmondt in een volmaakte punt. Een design dat harmonie vindt met elk servies.
Hoogwaardig edelstaal
De Puntfilet collectie is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal.

Waarom Van Kempen & Begeer

Meer dan 200 jaar traditioneel vakmanschap

Koninklijke Van Kempen & Begeer heeft een unieke en rijke historie in de bewerking van prachtige bestekken. Vandaag de dag wordt het bestek veelal gezien als iets ‘functioneels’ op tafel. Het gevoel en de ziel van het ambacht is naar de achtergrond verdwenen. Het design telt, maar het verhaal erachter óók.


Al meer dan 200 jaar lang weet Koninklijke Van Kempen & Begeer fijnproevers en levensgenieters aan zich te binden door originele ontwerpen van zowel klassiek als modern zilver en hoogwaardig edelstaal. Deze sierlijke bestekken gaan van generatie op generatie over. Een investering in iets tastbaars dat zijn kwaliteit niet verliest en in emotionele waarde blijft groeien!

Sites-BK-NL-Site
global.nocontent