SALE – tot 40% korting
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 50 dagen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Stap 1
Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze gaar in een wokpan met wokolie. Voeg vervolgens de bimi toe en wok aan
Stap 2
Snipper ondertussen de rode ui en hak de knoflook fijn. Snijd ook de paksoi in repen en was deze goed. Voeg dan eerst de ui en knoflook toe aan de pan en bak na twee minuten ook de paksoi mee.
Stap 3
Voeg de curry pasta toe en verhit dit kort om de smaken los te laten komen.
Stap 4
Voeg dan de kokosmelk en het sap van een halve limoen toe. Roer dit goed door en laat twee minuten zachtjes koken.
Stap 5
Schep de curry in vier kommetjes en verdeel hier wat fijngesneden bosui en eventueel wat extra limoensap overheen. Houd je van pittig? Dan kun je ook rode peper toevoegen. Serveer het met rijst en genieten maar!
Snelle warmtegeleiding voor ultiem smaakbehoud