BK New vintage

Het gevoel van vroeger,
de kwaliteit van nu!

BK staat voor 165 jaar innovaties op het gebied van koken en tafelen. BK ontwikkelt pannen die generaties meegaan. De pannen uit de New Vintage collectie herken je uit het keukenkastje van oma. Deze keukenschatten mogen weer gezien worden! Op het fornuis of in de oven bereid je de lekkerste gerechten en als je klaar bent, zet je de pannen zo op tafel, zo ziet je tafel er gelijk goed gedekt uit. Ideaal als vrienden of je oma op bezoek komen!

New Vintage Keramiek

koken met keramiek is gezond!

Een weetje uit het kookschrift van oma: keramiek is een natuurlijk materiaal en neemt geen bacteriën en vet op. Keramiek heeft een natuurlijke anti-aanbaklaag, waardoor je maar een klein beetje olie of boter hoeft te gebruiken. Deze cocottes zijn ideaal voor kleine gerechten en om soep in te serveren.

Handen vrij

Braad je gerecht aan op gas en laat het nagaren in de oven. Zo hou je je handen vrij en heb je tijd om bijvoorbeeld de tafel feestelijk te dekken.

New Vintage Gietijzer

Krachtpatser sinds jaar en dag

Gietijzer is al jaren een vriend in elke keuken. Gietijzer is oersterk en kan tegen hoge temperaturen. Bovendien houdt het de warmte goed vast, zodat je je gerecht uren kan laten garen op laag vuur.

Oude kooktechnieken

In gietijzer kun je bakken, braden, stoven en sudderen. Kooktechnieken die nog steeds erg populair zijn in de hedendaagse keuken!

New Vintage EMAILLE

Oma wist het al...

Emaille kookpannen zijn ijzersterk. Zij kookte er dagelijks in voor zowel kleine, als grote gezinnen. De pannen zijn terug van weggeweest en staan prachtig in de moderne keuken.

Kleur uit het verleden

Sinds jaar en dag maakt BK emaille pannen in de kleur reseda groen. Deze kleur staat ook prachtig in de keuken van nu.

New Vintage Koper

Techniek van het heden, looks uit het verleden...

Vroeger al, wist men dat koper over perfecte bakeigenschappen beschikt. Zelfs professionele chefs koken nog steeds het liefst met koperen pannen. Deze pannen gemaakt van koper verwerkt in 3-Ply technologie zijn een must have voor iedere hobbykok.

3-Ply Technology

3-Ply is een unieke constructie van een koperen buitenkant, een binnenwand van RVS 18/10 edelstaal met een laag aluminium ertussen. Het koper zorgt voor een optimale warmteverdeling. Deze speciale combinatie van materialen levert de voordelen van koper én het gemak van RVS op.