SALE – tot 40% korting
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 50 dagen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Labne:
Stap 1
Neem 500 ml Griekse yoghurt en roer er 1 theelepel zout door.
Stap 2
Neem een zeef, leg daarin een vochtige theedoek en schep de yoghurt in de zeef.
Stap 3
Vouw de theedoek dicht, zet er iets zwaars op en plaats gedurende enkele uren in de koelkast.
Stap 4
Als de yoghurt voldoende uitgelekt is tot een dikke substantie is je labne klaar!
Lamsköfte:
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
Rasp de ui en de knoflook. Snij de peterselie en munt fijn, en hou een klein deeltje van de kruiden apart.
Doe het gehakt in een kom en meng met de ui, knoflook, peterselie, munt, pijnboompitten, koekkruiden, paneermeel en een ei. Kruid af met peper en zout.
Kneed het gehakt rond de spiesjes en besprenkel met olie. Grill de lamsköfte gedurende 10 minuten in de grillpan.
Salade:
Schil de koolrabi’s en snij ze in fijne schijfjes.
Pers de citroenen uit, giet het sap over de koolrabi en besprenkel met olijfolie. Kruid af met peper en zout.
Haal de pitten uit de granaatappel.
Verwarm het flatbread in een koekenpan.
Sterrenkundige pan voor hemelse gerechten