Skip to main content

Lentevoordeel: tot 30% korting op diverse pannensets!

Gratis verzending vanaf €50 - Gratis retourneren binnen 50 dagen

Gratis kookboek bij besteding vanaf €150

Recept

Krokante aardappel partjes

Deze kruidige en krokante aardappelpartjes zijn ideaal als bijgerecht. Serveer ze apart in een kommetje met een heerlijke dipsaus en smullen maar!
45 minuten
4 porties
Sites-BK-NL-Site

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen (vastkokend, in de schil)
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • knoflookpoeder
  • uienpoeder
  • zwarte peper
  • grof zeezout
  • cayennepeper

Voorbereiding

Stap 1

Snij de aardappelen in partjes, zonder ze te schillen. Probeer de partjes ongeveer even groot te maken.

Stap 2

Dompel de aardappelpartjes gedurende 15 minuten onder in een kom met water. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier.

Stap 3

Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper, cayennepeper en het zeezout en dompel de aardappelpartjes onder in het mengsel.

Stap 4

Verdeel de aardappelpartjes over de Black Steel BBQ grillpan of grillschaal en bak ze heerlijk krokant op je barbecue. Smakelijk!

global.nocontent