Skip to main content

20% korting op wok- en hapjespannen - klik hier >>

Gratis verzending vanaf €50 - bezorging binnen 1-2 werkdagen

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Recept

Krokante aardappel partjes

Deze kruidige en krokante aardappelpartjes zijn ideaal als bijgerecht. Serveer ze apart in een kommetje met een heerlijke dipsaus en smullen maar!
45 minuten
4 porties
Sites-BK-NL-Site

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen (vastkokend, in de schil)
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • knoflookpoeder
  • uienpoeder
  • zwarte peper
  • grof zeezout
  • cayennepeper

Voorbereiding

Stap 1

Snij de aardappelen in partjes, zonder ze te schillen. Probeer de partjes ongeveer even groot te maken.

Stap 2

Dompel de aardappelpartjes gedurende 15 minuten onder in een kom met water. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier.

Stap 3

Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper, cayennepeper en het zeezout en dompel de aardappelpartjes onder in het mengsel.

Stap 4

Verdeel de aardappelpartjes over de Black Steel BBQ grillpan of grillschaal en bak ze heerlijk krokant op je barbecue. Smakelijk!

global.nocontent