Slim topdesign

Q-linair Master

Slim topdesign met internationale design awards

De BK Q-linair Master is een Nederlands ontwerp dat drie internationale design awards in de wacht wist te slepen. De BK Q-linair Master pannen hebben een hoge geborstelde roestvrij edelstalen body en zeer hoog geplaatste grepen. Hierdoor kunnen er extra grote porties in één keer bereid worden en zijn de pannen zeer compact stapelbaar.
De deksels kunnen in de rand, onder de greep, vergrendeld worden om veilig afgieten mogelijk te maken. De BK Q-linair Master is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan.

Uniek afgietsysteem

De BK Q-linair Master is uitgerust met een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met een kwartslagdraai in de rand van de pan, onder de greep, vergrendeld kan worden. Hierdoor wordt schenken en afgieten gemakkelijker en veiliger. Praktisch in gebruik

TOP DESIGN

De BK Q-linair Master is in alle opzichten slim in vorm en functie.

UNIEK EN VEILIG AFGIETSYSTEEM

De deksels kunnen vergrendeld worden in de rand onder de greep, zodat er veilig afgegoten kan worden via de speciale schenktuiten.

HOOGGEPLAATSTE GREPEN

De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt dat de vuurvaste grepen minder snel heet worden. De pannen zijn hierdoor ook zeer compact te stapelen.

MAATVERDELING

De pannen hebben een nauwkeurige maatverdeling aan de binnenzijde.

PRIJSWINNEND DESIGN

De BK Q-linair Master heeft een Red Dot Design Award gewonnen.

Hoe wil jij koken?
Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder