Koken met keramiek is gezond!

New Vintage Keramiek

Het gevoel van vroeger, de kwaliteit van nu!

Een weetje uit het kookschrift van oma: keramiek is een natuurlijk materiaal en neemt geen bacteriën en vet op. Keramiek heeft een natuurlijke anti-aanbaklaag, waardoor je maar een klein beetje olie of boter hoeft te gebruiken.

Handen vrij

Braad je gerecht aan op gas, en laat het nagaren in de oven. Zo hou je je handen vrij en heb je tijd om bijvoorbeeld de tafel feestelijk te dekken.

STIJLVOLLE PANNEN

De keramieken kookpan is modern vormgegeven met een hoogwaardige afwerking van satijnglans.

INLIGGEND DEKSEL

Door de inliggende deksel heeft de pan een goede afsluiting, hierdoor verlies je geen warmte.

PERFECTE WARMTEGELEIDING

De pan is geheel vervaardigd uit hoogwaardig keramiek, zodat de warmte in de pan gelijkmatig wordt verdeeld.

STOOMGAT

De deksel is voorzien van een stoomgat om overtollig stoom te laten ontsnappen.

Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder