ORIGINAL DESIGN BY BK

Flow

Gebruiksvriendelijk en uniek!

Vergroot het kookgemak in de keuken met BK Flow. Deze gebruiksvriendelijke pannenserie is voorzien van een eenvoudig en uniek afgietsysteem. Met een simpele kwartslag draai, vergrendel je het deksel onder de zwarte siliconen stoppers. Zo kun je op een veilige manier met twee handen afgieten. De steelpan kun je zelfs met een hand afgieten! Deze pannen zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal en hebben een ingekapselde sandwichbodem. Zo warmen ze sneller op en wordt de warmte perfect en gelijkmatig verdeeld.

AFGIETEN MET één HAND

Deze serie is voorzien van een uniek afgietsysteem. De deksel kan met een draai onder de grepen vergrendeld worden. Zo kunnen hete vloeistoffen veilig afgegoten of uitgeschonken worden via de inkepingen die aangebracht zijn in de bovenrand van de pan. De steelpan kun je zelfs met één hand afgieten.

EENVOUDIG AFGIETEN

Deze serie is voorzien van een handig afgietsysteem. Het deksel kan met een kwartslagdraai onder de stoppers vergrendeld worden.

LICHT VAN GEWICHT

Dankzij het lichte gewicht zijn de pannen goed te hanteren.

INDUCTIE GESCHIKT

De ingekapselde sandwichbodem zorgt voor een perfecte warmteverdeling en maakt de pannen geschikt voor alle warmtebronnen.

MAATVERDELING

Deze pannen zijn aan de binnenzijde voorzien van een nauwkeurige maatverdeling.

FUNCTIONEEL DESIGN

Deze serie heeft een Red Dot Design Award gewonnen vanwege het onderscheidend en functionele design.

Hoe wil jij koken?
Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder