Tijdloze kwaliteit voor elke gelegenheid

BK Bestek dankt haar namen aan de Nederlandse rivieren. De rivieren die Nederland het waterland maken waar we bekend om staan. Puur Hollands, ongecompliceerd en tijdloos bestek. Doordat de onderdelen van dit bestek los verkrijgbaar zijn, kunt u uw bestek voor elke gelegenheid zelf samenstellen. De onderdelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelstaal 18/10, geschikt voor intensief gebruik. De perfecte afwerking, het uitgebreide assortiment, gecombineerd met een sterk ontwerp maken dit een bestek voor jarenlang plezierig gebruik tijdens elk diner. BK hanteert een levenslange garantie op het bestek. BK Vliet is een verrassend bestek. Van volle, ronde heften die smal uitlopen naar de spitse, lange lemmeten, vorkspiegels en lepelbakken. Bij een vaartocht over de Vliet lijkt het net of de lijnen van dit bestek hierop zijn gebaseerd. De diversiteit van het Hollandse landschap, is langs de Vliet net zo verrassend.

PUUR HOLLANDS DESIGN

PUUR HOLLANDS DESIGN

Dit bestek is een goed voorbeeld van Hollands design zonder poespas dat op elke tafel en tijdens elke maaltijd goed tot zijn recht komt.

PERFECTE GRIP

PERFECTE GRIP

Het perfect uitgebalanceerde bestek is voorzien van ergonomische heften. Daardoor ligt het prettig en veilig in de hand en is het heel gemakkelijk in gebruik.

KWALITEIT

KWALITEIT

Het bestek is gemaakt van het hoogwaardige 18/10 edelstaal. Hoogglans gepolijst.

SNELLE REINIGING

SNELLE REINIGING

Na gebruik kunnen de bestekdelen gereinigd worden in de vaatwasser. Bestand tegen voedingszuren.