Stoere pannen welke passen in elke keuken

De BK Superior 3-ply pannen zijn een must have voor iedere hobbykok. De pannen zijn geheel vervaardigd uit 3-ply, een unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen. Deze constructie zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots. Ideaal voor het op hoge temperatuur aanbraden van bijvoorbeeld biefstuk. De sierlijke hol gegoten greep ligt lekker in de hand en wordt minder snel warm tijdens het bakken.

Jarenlang bakplezier

Door de combinatie van materialen heb je met de BK Superior pannen jarenlang bakplezier. De hoogglans body blijft mooi vanwege de Evershine™ technologie, door deze technologie is uw pan beschermd tegen hitteverkleuring en blijft deze als nieuw. De BK Superior 3-ply pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven. Na gebruik reinig je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine.

DUURZAAM

DUURZAAM

Pannen gemaakt van 3-ply zijn onverslijtbaar, goed voor de gezondheid en gaan een leven lang mee. De pannen zijn vrij van PFAS, lood en cadmium.

ERGONOMISCHE RVS HOLLE GREEP

ERGONOMISCHE RVS HOLLE GREEP

De pannen zijn voorzien van een sierlijk ergonomische greep. De greep is hol gegoten zodat deze minder snel warm wordt tijdens het bakken.

EVERSHINE™ TECHNOLOGY

EVERSHINE™ TECHNOLOGY

Door de toepassing van deze techniek is de pan bestand tegen hitteverkleuring. Hierdoor blijft de pan als nieuw.

EVERSHINE™ TECHNOLOGY

GRILLPAN: HOGE RIBBELS

Door de hoge ribbels in de pan kan je ingrediënten mooi grillen. De ribbels zorgen voor een ultiem schroei resultaat omdat het vet gescheiden wordt.

EVERSHINE™ TECHNOLOGY

SAUTEUSE: PERFECTE WARMTEVERDELING

Door de vorm van de pan en het materiaal is deze pan perfect om delicate sauzen in te bereiden.

Geschikt voor alle warmtebronnen

ALLE WARMTEBRONNEN

Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en in de oven.

SNELLE reiniging

SNELLE RENIGING

Na gebruik kunnen de pannen worden gereinigd in de vaatwasmachine. LET OP: Grillpan en braadslede zijn NIET vaatwasmachine geschikt.