Gemak en Genieten

Gemak Gebruiksgemak staat bij deze pannenkoekpan centraal. Door de lage rand zijn pannenkoeken eenvoudig te keren en maak je dan ook de beste Franse crêpes, lekkere oer-Hollandse pannenkoeken of juist Spaanse tortilla’s of Surinaamse roti; alle wereldgerechten zijn mogelijk! De stevige koudsteel is mooi én functioneel: fraai gevormd, wordt niet snel heet en de pan is daardoor veilig in gebruik. De pannen kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser.

Genieten Door de speciale Teflon© Platinum Plus antiaanbaklaag (vrij van PFOA) behoort aanbakken tot het verleden . Deze pan is op elke warmtebron te gebruiken. Door de dikke “full steel” bodem van 4 mm kunnen deze pannen ook perfect op inductie gebruikt worden. De pan is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en hierdoor wordt de warmte snel en gelijkmatig verdeeld over de gehele pan. Het resultaat is hierdoor altijd egaal bruin.

Energiebesparend

Energiebesparend

Het aluminium zorgt voor een snellere opwarming en gelijkmatige warmteverdeling. Zo is het mogelijk om een prachtig egaal bruin gebakken product te bereiden.

Zeer geschikt voor gebruik op inductie

Zeer geschikt voor gebruik op inductie

Zeer geschikt voor gebruik op inductie.

Eenvoudige reiniging

Eenvoudige reiniging

Deze pan is vaatwasmachinegeschikt.

Vetarm bakken

Vetarm bakken

De Easy Basic heeft een hoogwaardige PFOA- vrije Teflon® Select anti-aanbaklaag, die bij dagelijks gebruik tegen een stootje kan. Vis of vlees blijft niet meer in de pan kleven, zodat gerechten eenvoudig geserveerd kunnen worden.

Veilig bakken en braden

Veilig bakken en braden

De serie heeft een stevige kunststof steel. Het kunststof wordt niet snel heet. De pannen blijven onder alle omstandigheden veilig te hanteren.