SLIMME EN HANDIGE PRODUCTEN VOOR IN DE KEUKEN EN OP TAFEL

Ken je dat? Je staat in de keuken en bent bezig met het koken van een culinair hoogstandje. Toch kan jij je niet helemaal concentreren op het koken, omdat er in je keuken dat ene keukengerei ontbreekt dat het allemaal net wat makkelijker maakt.

BK heeft hiervoor de oplossing en biedt allerlei slimme en handige producten voor in de keuken en op tafel. Zo heb je op elk moment een slimme oplossing bij de hand en kan je je volledig focussen op hetgeen je echt mee bezig wilt zijn: koken!

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Met de serie Solutions biedt BK een zorgvuldig samengesteld assortiment slim keukengerei dat elke dag bijdraagt aan optimaal kookplezier.

BK SOLUTIONS SNIJPLANK

Een goed begin is het halve werk! Het vlees en de groente klaarmaken voor bereiding is een belangrijk deel van het kookproces. Met de BK Solutions Snijplank snijd je jouw ingrediënten als een echte professional in gelijke stukken, dankzij de handige meetverdeling.

Aan de andere kant heeft de plank een handige anti-lekrand voor het opvangen van sappen en vetten. De snijplank ligt stevig op het werkblad door de anti-slip hoekjes. Tevens zorgen deze hoekjes ervoor dat je de plank makkelijk rechtop kunt zet zonder dat deze wegglijdt. De Solutions Snijplank is vervaardigd uit beukenhout en is niet geschikt voor de vaatwasser.

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS SNIJPLANK KOPEN

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS FRUITVERGIET

Niets is natuurlijk lekkerder én gezonder dan het eten van vers zomerfruit! Of het nou aardbeien, druiven, bramen of bosbessen zijn; het is tegenwoordig bijna het gehele jaar verkrijgbaar. Voorheen spoelde je het zomerfruit af, deed het in een ander schaaltje om te serveren en bewaarde je het vervolgens weer in een ander bakje. Met de BK Solutions fruitvergiet is dat verleden tijd! Je spoelt de vruchten erin af, laat het vervolgens uitlekken op het bijpassende uitlekbord en serveert het mooi op tafel. Achteraf bewaar je het fruit slim door het bord als deksel te gebruiken. Zo heb je een vergiet, serveerschaal en bewaarschaal in één.

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS FRUITVERGIET KOPEN

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS WERKBLAD ORGANIZER

Tijdens het koken is een opgeruimd aanrecht wel zo fijn. Toch heb je je favoriete ingrediënten het liefst bij de hand. De BK Solutions Werkblad Organizer is hier perfect voor. De flessen olijfolie, azijn en dressing, maar ook je peper- en zoutmolen staat opgeruimd op de organizer. Door de verschillende hoogtes van de drie plateaus organiseer je nog slimmer en zijn ook kleinere flessen binnen handbereik. De werkblad organizer is voorzien van een anti-lekrand. Je hebt geen last meer kringen en kruimels op je aanrecht. Deze Werkblad Organizer is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS WERKBLAD ORGANIZER KOPEN

BK
BK

BK SOLUTIONS NOTENKRAKER

Noten kraken zorgt regelmatig voor rondvliegende schillen. De BK Solutions notenkraker biedt hier de oplossing voor. In het transparante gedeelte van de notenkraker vang je zowel de noten als de schillen slim op. Je draait de deksel naar beneden totdat de schil openbarst. Door de dubbelzijdige deksel met 2 hoogtes, is deze notenkraker is geschikt voor verschillende maten noten.

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS NOTENKRAKER KOPEN

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS KARAFSET MET KRUIDENSTICK

Je hebt nog maar één hand vrij, maar er staan nog glazen en een karaf water op het aanrecht die je graag tegelijk serveert. De BK Solutions Karafset heeft hiervoor dé oplossing. De glazen passen namelijk perfect op de mond van de karaf en stapel je dus slim op in de nek van de karaf. Zo zet je met één hand de glazen én de karaf op tafel.

Bij deze karafset zit ook een kruidenstick waarmee je smaak geeft aan water met bijvoorbeeld munt en citroen. Bij het schenken blijven de kruiden en de citroen aan de stick hangen. Zo maakt iedereen in een handomdraai zijn eigen smaakvariatie. Na gebruik verwijder je de stick gemakkelijk.

Het ontwerp van de karaf van BK is geïnspireerd op de oude beroemde Franse Picardie glazen uit 1927. De karaf met bijpassende glazen staan schitterend op elke tafel.

De glazen Karafset wordt geleverd met vier 16 cl Duralex Picardie glazen en de kruidenstick.

BK
BK
BK

BK SOLUTIONS KARAFSET KOPEN

BK
BK
BK
BK
BK
BK

BK SOLUTIONS KNOFLOOKPERS

Knoflook is heerlijk in het eten. Het brengt alleen wel wat werk met zich mee om elke knoflookteen apart te bereiden. Met de BK Knoflookpers maak je eenvoudig meerdere knoflooktenen tegelijkertijd klaar. Met de platte kant van de pers plet je de knoflooktenen in de schil. Vervolgens rol je de gekartelde kant over de knoflooktenen en pers je de knoflook zo fijn als je wilt. Na afloop gebruik je deze knoflookpers ook als RVS zeep en spoel je slim de knoflookgeur van je handen.

De knoflookpers is vervaardigd uit hoogwaardig roestvast edelstaal en is geschikt voor de vaatwasser.

BK

BK SOLUTIONS KNOFLOOKPERS

BK
BK
BK
BK
BK
BK