Snel koken, gezond eten

Snel en gezond De BK Snelkookpan laat zien dat gezond koken ook kan als je niet veel tijd hebt. Met de BK Snelkookpan kook je de gezondste gerechten in de helft van de tijd, terwijl er twee keer zo veel vitaminen en mineralen behouden blijven ten opzichte van normaal koken. In een snelkookpan wordt een gerecht onder hoge druk bij een temperatuur ver boven de 100ºC gekookt. Dit verkort de kooktijd.

Praktisch in gebruik De BK Snelkookpan is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan. De BK Snelkookpan is ook zeer geschikt om gerechten te stomen middels de bijgeleverde stoommand. De stoommand hangt boven het water, zodat het gerecht door een combinatie van hoge druk en stoom gaar gestoomd wordt. De BK Snelkookpan is uitgevoerd met een stevige steel die niet heet wordt en tevens dient om de pan stevig te vergrendelen. De BK Snelkookpan is geschikt voor alle warmtebronnen en de vaatwasser (de deksel niet!). Bij aankoop van de BK Snelkookpan ontvangt u gratis een boekje met snelle gezonde recepten.

SNEL EN GEZOND

SNEL EN GEZOND

Met de BK Snelkookpan kook je de gezondste gerechten in de helft van de tijd, terwijl er twee keer zo veel vitaminen en mineralen behouden blijven ten opzichte van normaal koken. In een snelkookpan wordt een gerecht onder hoge druk bij een temperatuur ver boven de 100°C gekookt. Dit verkort de kooktijd.

SNELLE OPWARMING

STOOMMANDJE

De BK Snelkookpan is ook zeer geschikt om gerechten te stomen middels de bijgeleverde stoommand.De stoommand hangt boven het water, zodat het gerecht door een combinatie van hoge druk en stoom gaar gestoomd wordt.

SNELLE OPWARMING

VEILIG KOKEN

Deze pan is voorzien van een stevige kunststof koudesteel. Het kunststof wordt vrijwel niet heet als het in contact komt met warmtebronnen. Zo blijft de pan onder alle omstandigheden veilig te hanteren, ook tijdens het verplaatsen en afgieten.

SNELLE OPWARMING

SNELLE OPWARMING

De pannen zijn vervaardigd van 18/10 hoogwaardig roestvrij edelstaal met een ingekapselde sandwichbodem. Dit zorgt voor hygiënisch gebruik van de pannen en een snelle opwarming.

Goede grip

TUV GS

De rand is omgekruld tot schenkrand voor veilig schenken of afgieten.