Slim en Scherp

Slim Aan de Skills messenserie heb je een gevarieerde set voor elke snijklus: van kruiden tot brood. Vanwege het slimme, innovatieve en Nederlandse design zijn de BK Skills messen winnaar van de Red Dot Design Award. De non-slip greep volgt de holtes van de hand, voor een comfortabele en veilige grip. De messen kunnen eenvoudig gereinigd worden in lauwwarm water met een mild afwasmiddel.

Scherp Het lemmet en krop is gesmeed uit één stuk hoogwaardig X50 Cr Mo V15 edelstaal: hard, duurzaam, roestbestendig en zeer scherp. Greep en lemmet garanderen een perfecte balans en uitstekende controle over het mes. Je kunt de messen veilig en schoon uit het zicht opbergen in het Skills messen ladeblok, dat voorkomt dat messen bot worden. Dit blok past perfect in elke reguliere keukenlade, is van milieuvriendelijk beuken en biedt plaats voor zeven messen.

Hoogwaardig edelstaal

Hoogwaardig edelstaal

Hard, duurzaam en roestbestendig.

Veilig

Veilig

De perfect uitgebalanceerde keukenmessen zijn voorzien van een krop ter bescherming van uw vingers.

Prijswinnend design

Prijswinnend design

Winnaar van de Red Dot Design Award.

Inkepingen

Inkepingen

Een Santokumes heeft kleine inkepingen in het lemmet, dit verminderd aanraking met ingrediënten en zorgt ervoor dat het minder blijft plakken.

Slijphoek

Slijphoek

Onze Skills messen zijn Japans geslepen messen. De smallere slijphoek geeft het mes een scherpere snede, hierdoor kun je met grote precisie en meer gemak snijden.