Speciaal en snel

Speciaal Deze aluminium koekenpan heeft een speciale en unieke BK reliëfbodem. Die verdeelt vet optimaal en zorgt zo voor een erg fijn en gelijkmatig bakresultaat. Niet alleen het resultaat mag er zijn, de pan ook. Het hoogwaardig gepolijste aluminium zorgt voor een sprankelende verschijning op de kookplaat. De kunststof steel is veilig en wordt niet snel heet. De pan kan eenvoudig worden gereinigd in lauwwarm water met een mild afwasmiddel.

Snel De BK Silverline koekenpan levert goede en snelle bakresultaten. Het aluminium van deze pan zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Bovendien is de pan licht en eenvoudig te hanteren. Al generaties lang is dit dé koekenpan voor het scherp aanbraden en dichtschroeien van vlees of voor het maken van de lekkerste pannenkoeken. Geschikt voor gas, elektrisch en voor in de oven (tot 160°C).

UNIEKE RELIEFBODEM

UNIEKE RELIEFBODEM

De binnenzijde van deze pannenserie is voorzien van een unieke reliëfbodem. Deze zorgt voor een gelijkmatige vetverdeling. Dit is dé koekenpan voor het scherp aanbraden van vlees of het maken van de lekkerste pannenkoeken.

GEPOLIJST ALUMINIUM

GEPOLIJST ALUMINIUM

Het aluminium zorgt voor snellere opwarming en gelijkmatige warmteverdeling. Zo is het mogelijk om een prachtig egaal bruin gebakken product te bereiden.

VEILIG BAKKEN EN BRADEN

VEILIG BAKKEN EN BRADEN

De serie heeft stevige kunststof steel. Het kunststof wordt niet snel heet bij contact met warmtebronnen. De pannen blijven onder alle omstandigheden veilig te hanteren.

IDEAAL OP GAS

IDEAAL OP GAS

Deze pannen voelen zich thuis op de warmtebronnen gas, keramisch, halogeen en elektrisch.

EENVOUDIGE REINIGING

EENVOUDIGE REINIGING

De pannen kunnen eenvoudig met de hand onder een lauwwarme kraan met een mild afwasmiddel gereinigd worden.

OVENBESTENDIG

OVENBESTENDIG

Deze serie is ovengeschikt tot 160°C.